HELAL KESİM Hayvanlarımız veteriner hekim kontrolünde yetiştirilerek İSLAMİ kurallara uygun olarak kesilmektedir.

HAKKIMIZDA

YILLIK DENEYİM
0 +

Akbıyık Et

Hakkımızda

Akbıyık Et 90’lı Yılların Sonlarında AKBIYIK kardeşler tarafından kurulmuştur. Öncelikli olarak amacımız kalite hizmettir. Mağazamızda tüketicilere %100 taze, kaliteli ve yerli besi ürünü sunuyoruz. Sektördeki tecrübemize güveniyor ve bu doğrultuda hizmet veriyoruz. Sırasıyla 21 Haziran 2009 yılında Akbıyık döner salonunu açmış, devamında 9 Ağustos 2010 yılında Akbıyık Et Yeşilova Şubemizi açarak hizmet ve ürün yelpazemizi genişletmiş bulunmaktayız.

Yılın 12 Ayı Kurbanlık ve Adaklık Satışımız Bulunmaktadır

Misyonumuz

Müşterilerimize hijyenik, güvenilir ve kaliteli et ürünleri sunarak sofralarına lezzet ve sağlık katmak. Hayvan refahına, helal üretim süreçlerine ve doğal yöntemlere sadık kalarak, sektörümüzde dürüst ve sürdürülebilir bir hizmet anlayışını benimsemek.

Vizyonumuz

Et ve et ürünleri sektöründe yenilikçi, güvenilir ve lider bir marka olarak tanınmak. Kalite ve hijyen standartlarımızla tüketici memnuniyetini en üst düzeye çıkararak hem ulusal hem de uluslararası arenada örnek bir kasap firması olmak.

Kalite Politikamız

Hayvanlarımızı sağlıklı ve doğal bir ortamda yetiştirerek düzenli veteriner kontrolleri ile sağlıklarını güvence altına alıyoruz. Üretim süreçlerimizde İslami kurallara uygun ve hijyenik kesim yöntemlerini uygulayarak müşterilerimize her zaman taze ve lezzetli ürünler sunmayı hedefliyoruz. Müşteri ihtiyaç ve beklentilerini öncelik alarak dürüst, güvenilir ve kaliteli hizmet anlayışıyla çalışıyoruz